Målning

Yes just nu sitter jag och slappar lite efter att jag fick ett ryck i går att jag skulle måla om mina köksluckor.
Det börja med att vi åkte i väg i går till en loppis. Vi som åkte va Björn, Jag, Kevin och svärmor.
När vi kom från loppisen fick jag för mig att vi skulle inhandla lite färg så jag kunde måla luckorn.
Sakt och gjort in i färg affärn hitta en bra färg och lite andra tillbehör.
Hem ut med alla skåpluckor och så börja jag slipa. Sen måste man tydligen grundmåla också så då gjorde jag det
När allt detta var klart så grilla vi lite hos svärmor men jag hade inte ro att sitta så länge för grundfärgen hade torkat så nu var det bara att sätta igång med den riktiga färgen. (där kommer det lite av det jag skrev om mig själv ska något hända ska det ske nu).
Men efter en stund vart det lite mycke små kryp som la sig i min målning så jag gav upp men fortsatte i dag.
Så nu har jag bara en lucka kvar som ska lackas sen ska dom upp.
Det är då det blir spännande att se hur det blir.

Medans jag har hållt på med luckorna har gubben min fixat i ordning för fiske så nu bär det av till Lomtjärn och kanske (jag skriver kanske för då har jag inte lovat något) till dom stora fiskarna

Ha det och ge varandra en bamse kram i sommar värmen

Marie


P.s jag lägger in lite bilder på mina luckor när dom sitter på plats D.s


Utmaningen

Va in på storhäxans blogg och fick en utmaning från henne, Jag skulle skriva upp sex underliga saker om mig själv. Och visst käre storhäxa jag tar utmaningen och skriver nu

1, Jag är och lär alltid förbli lite ivrig när det gäller något. Det ska ske på direkten
2, Jag ser alltid något possetivt hos alla människor
3, Jag försöker aldrig bilda mig en uppfattning om människor vid första mötet. Vill gärna träffa dom fler gånger innan jag bildar mig en uppfattning. Oftas så blir det fel om man gör det på en gång
4, Jag ser sällan problemet utan försöker hitta en lösning i stället. (det är i varje fall vad många har sagt till mig)
5, Jag tror också på ödet. Att det som händer har en mening
6, Jag tycker illa om människor som tycker och gäran uttrycker att dom är bättre än alla andra. Man kan va bra på mycke men det är sällan man är bäst på allt.

Detta var sex saker om mig, Hoppas du är nöjd nu storhäxan =)

Jag utamanar två stycken till detta jag med och det är

Linda och Elisabeht

Ta utmaningen vet ja


Kram


Jobb

Jag har fått jobb. Här behöver man inte söka utan här jagar dom en för att man ska jobba.
Det är i och för sig ett tidsbegränsat jobb.
Det börja med att det ringde en karl i går morse och fråga om jag ville ha jobb. Ja svara ju jag men fatta igentligen ingenting för han sa först inte vad det var för jobb. Sen när han sa att det var inom vård och omsorg så tala jag om att jag har ett läkarintyg på att jag inte klarar av att jobba inom det området men att det berodde på också på vad jobbet gällde. Och då visa det sig att det är en kvinna som är sjuk och bor hemma som behöver hjälp. Man är alltid två som jobba samtidigt och alla hjälpmedel finns så det är väl bara att prova om man klara det eller inte.
I dag var jag in till Ström och träffa dom andra som också ska jobba där. Och en av dom känner till den här kvinnan och hennes man och hon säger att dom är jätte gulliga och trevliga. Och det låter ju bra eftersom man ska klampa in i deras hem. Det ska bli spännande.

Mina stackars katter har återhämtat sig och blivit normala igen. Ja förutom att det fattas något bak. Men förhoppningsvis glömmer dom bort att det suttit något där =)

Nu ska jag ta och förbereda pizza. Sonen har önskat sig det

Kramisa på er

Marie

Mina katter är sura på mig

Först och främst vill jag tacka alla som har gett inlägg på tårtan. Ja den var till en lite kille som älskar allt som har hjul och motor. Ex jag fråga honom om han inte ville börja spela fotboll och fick till svar av honom att en fotboll har väl ingen motor. (han blir 7 i augusti) Då förstår ni hans intresse.

I dag har jag varit iväg med mina katter och kastrerat dom. Så nu går dom här hemma och glor på mig. Precis som dom tänker Vad har du gjort med oss din elaking ?? Vi vet att det satt någonting där bak när du lassa in oss i bilen och sen när vi kommer hem så är dom borta. Jag tror dom tänker så.

Nu ska jag ta och gå och hämta mig en kopp kaffe. Kände just en doft av kaffe och kom på att det skulle nog vara gott

Ha det bra där ute i stor vida världen

Kram kram

Tårta



Morfar har gjort en förtidig födelsedagstårta till sonen. Visst var den söt??

A-kassan

Varför ska det alltid vara strul när det gäller myndigheter. I det här fallet a-kassan. Jag skicka in alla papper dom ville ha och jag förstod att jag skulle få tillbaka att dom ville ha ett arbetsgivarintyg till av mig. Och mycke riktigt jag fick ett brev där det stod att jag skulle kompletera med lite papper. Bla arbetsgivarintyg och så ville dom ha in ett papper om att jag var arbetslös. Det pappret har jag skickat in det vet jag och så maila jag till dom och fråga om det var det pappret eller om det var något annat. Jag skicka även in ett sånt över nätet. Detta gjorde jag i förra veckan och inte fått något svar. Så i dag åkte jag till arbetsförmedlingen för att kolla vad dom ville ha. Och vad dom kunde förstå där så var det just ett sånt papper om arbetslöshet. Så jag satte mig på arbetsförmedlingen och skrev ett nytt och skicka det plus alla arbetgivarintyg. (dom hade naturligtvis skickat tillbaka det första intyget, Iställe för att be mig kompletera det) Hur som så skicka jag allt i dag och när jag kommer hem har jag fått ett meddelande av dom att dom har fått in ansökan och att jag kunde strunta i det. Men nu har jag redan skickat i väg den 3 ansökan och är dom inte nöjda nu så vet jag inte vad jag gör. Blir så less.

Och inte nog med att jag var tvungen att åka in för att få hjälp med detta. Jag tänkte jag skulle handla lite när jag ändå var in. När jag är på g in i affären så kom jag på var är min plånbok ?? Jo hemma i bokhyllan. Jag glömde totalt bort att kolla om den var med när jag åket. Pust. Det är ju inte så att man har lust att sätta sig i bilen och åka 3,5 mil hem igen för att hämta den och sen åka lika långt tillbaka. Så det ända jag kom på var att ringa maken och be honom ringa och kolla vad hans chef var så jag fick råna honom på lite pengar. Och som tur var så var han på g till verkstaden så jag fick norpa en 500 av honom. Inte lätt när man är senil

Nu ska jag ta och sätta mig ner och vara social med pappas käre fru. Ja gubbarna har åkt i väg för att prova fiskelyckan.

Va rädda om er

Marie


Väntar

Ja just nu sitter vi och väntar på att min pappa och hans käre fru ska komma. Dom ringde precis ringt och meddelade att dom var i Ström.

Nu har jag kommit på var dotras katt gömmer sig. Hon har hittat sin plats ute i bon. Hon har lyckats kommit på hur man kan ta sig upp på loftet. Hon är ju inte så smidig så hon river ju allt som är i vägen. Men hon blir nog smidigar med tiden för hon har ¨gått ner lite i vikt.

Nu ska jag ta och förbereda lite innan far kommer

Men ha det så bra hörs vi

Kram kram

En lugn dag

I dag har det varit lungt och skönt. Vi åkte i väg till Ursvattnet och fiska lite, Abborre ville den pölen bjuda på i dag
Vi har haft ganska fint väder i dag. Lite lite regn kom när vi stod och fiska och så gick åskan lite grann runt oss men det var ingen fara.

Går dagen blev jätte bra . Vi var på sågbacken på dagen och jobba i serveringen. Det kom faktiskt jätte mycke folk och det är alltid roligt. När vi kom därifrån så gick vi upp till svärmor. Där är även min svägerska och svåger med sina två pojkar. Vi tog lite sill lunch och sen spela vi lite kubb. På kvällen grilla vi smaskens.

Dotras katt har varit ute sen i går morse så jag börja bli lite orolig var hon var någonstans. Hon har i stort sett bara varit under huset och bakom garaget dom andra dagarna. Men nu har hon blivit lite modigare tydligen. Men nu i kväll när vi kom hem så kom hon. Vi döpte ju henne till spott och fräs när hon kom för hon gjorde inge annat än spotta och fräste åt våra två katter men nu så har hon fått tillbaka sitt namn igen. Nu är dom riktiga kompisar alla tre. Men jag tror hon tyr sig mest till den ena av våra katter. Han är en riktig gentleman mot henne. Om hon ligger i soffan så lägger han sig en bit i från och tittar på henne. Om han står och äter och hon kommer så flyttar han på sig.
Han har verkligen fattat läger hur man hanterar en dam. Den andra är mer närgången. Men han är i och för sig mer social av sig och mer nyfiken. Och det blev nog lite för mycke för henne medesamma

Nog för denna gång nu ska jag ta och söva min son

Va rädda om er

Marie

Midsommar

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA DÄR UTE !!!
Hoppas ni har bättre väder än vad vi har här. Här regnar det men det är väl så typiskt som det bara kan vara.
Men vi får väl hoppas på att vädergudarna är med oss senare i dag. Jag tyckte att dom lova att det skulle bli bättre mot eftermiddagen, kvällningen

Nu ska jag ta och hälsa på i duschen en stund

Storhäxan JAG SAKNAR DIG MED MASSOR


Kram kram

Marie

Städa städa varje fredag ......

 Fy vad jag har grejat här hemma nu. I går fick jag ett ryck och började sortera kläder. Och det sluta med att jag fick i hop två sopsäckar och ett par tre påsar med kläder som bara ska kastas. Varför spar man på allt ?? Hur som så fick jag garderoberna städade också. Jag hitta en påse med bebis kläder. Och tänkte dom är ju helt fel fria man kanske skulle lämna in dom till någon secend hand affär men jag kan inte göra det. Sentimental kanske??
 I dag fick köksskåpen sig en omgång. Skönt att det är färdigt i varje fall. Nu är det bara resten av huset pust.

I dag var jag och Marina in till ström och stor shoppa. Varför ska man göra sånt i sista minuten när alla andra ska handla?? Folk springer runt runt i affären och det gör ju en annan också men det tänker man inte på då utan man tycker bara att alla andra gör det.

Jag invenstera mig faktiskt ett par stora förvaringslådor. Himla bra grejer faktiskt. Jag måste nog investera mig i ett par till. Perfekt att lägga bebiskläder i ex . Sen har vi ett par grannar som inte gör annat än köper kläder till sina pojkar. Och jag vet inte om dom pojkarna står i en gödselstack och växer för vi får kläder både i tid och otid. Nu är dom lite äldre än sonen så kläderna är lite stora. Men jag kan inte kasta i väg helt fel fria kläder som knappt är använda. Det är där dessa jätte bra lådor kommer in i bilden, Måste säga att iden att inhandla dessa kom från min svärmor. En himla bra ide faktiskt

I lördags när vi körde in Linda till bussen så passa jag på att köpa mig ett nytt fiske spö. Mitt jag har haft hade tydligen sagt upp sig. Konstigt jag köpte ju det 93 för 150 kr på Coop jag tycker det borde ha hållt lite längre =)
Skämt och sidor det hade nog gjort sitt. Men hur som så tala jag om för killen i sportaffären att om jag inte fick någon fisk på detta spö i helgen som va så skulle jag stå och hänga på låset som i måndags. I lördags lyckas jag ju få ett par abborrar men i söndags drog jag upp ett par öringar med det så jag behåller spöt. För om jag inte hade fått någon fisk så måste det ju har varit fel på spöt inte på det som stod bakom.

Nehe nu är det väl bara att fortsätta med min städning så man kan få bli klar någongång så man kan känna att det är midsommar på g

Va rädda om er och ta det lungt nu i midsommar

Kram kram

Marie

Lite bilder på sonen som ska ut och åka motorcykel

                                                            

Här är lite biler på när sonen var ut och åkte lite motorcykel med sin faster. Jag vill ju inte påstå att han grät direkt =)

Marie

Björns fiskar



Här kommer en bild på Björns fisk han fick här om dagen. Om ni ser saxen som ligger brevid så förstår ni säkert storleken på fisken. Och du min käre svärson (Magnus) dom är tagna i Lomtjärn där du fick mört. Så du ser det finns annat också =)

Stor fiskar

I går var vi i väg och fiska. Vi det är Björn, jag, Kevin, Svärmor, Marina och Matthias
Vi var till Lomtjärn. Björn naturligtvis lyckades få 4 stora fina regnbågar. Marina lyckades med ett par små abborrar och ett par mört. Jag lyckades med två små abborrar. Svärmor fick en fin regnbåge och sen vet jag inte hur många mört. Matthias fick två mört men sen hade han två fina regnbågar som vi såg men dom lyckades smita. Vilka fula fiskar. Men i dag ska vi åka i väg till ett annat ställe. Skam den som ger sig. ( om jag lyckas förstå mig på konsten att lägga in bilder ska jag lägga in bild på Björns fiskar)

I går åkte min käre dotter hem. Det blev lite tomt här. Saknar henne redan. Men jag kan förstå att hon vill hem till kärleken =)

Nu ska jag ta och fortsätta med maten så vi får något i oss innan vi ska dra i väg och få upp stor fisken

Va rädda om er

Kram


Jämtlandssången

Ma går på stigom
å leit oss opp över backan
bort milla åkrom opp hitat vallom,
der bjällan pingel skvällt
t jänstmässti.

Ma si frå höjdom
bort mot åsom
der kjörsan står milla gålom
bort ditat fjällom vår
der Skuta står
så gnistrenes vit

Fejen så sjong ma att
JÄMTLAND DE E LANNE VÅRT
I tusen år ha ma hadde`e,
håll´e därför hårt
Ler ta den friheit
som fedran ein gång at oss ga
Hen ske ma lava å minnes allt
fom fedran oss sa

Detta är jämtlandssången som ungarna sjöng på skolavslutningen. Inte lätt att förstå med ungarna kunde visan

En anna rolig sång dom sjöng va Jätten Jorms visa och den går så här

JE e Jätten Jorm å je gillar mest å bada Å bada
Nu tyckes alla människor på vår jord va glada. Va glada

Nu tar jag ett moln som hatt å ser på världen den är vacker
Jo det är den
Je doppar en tå i tjärn
Je tror je ryser, guselov att solen lyser Hon lyser

Jätten Jorm går lycklig mitt i midnattssolen; I solen
Tar ett danssteg TJOSAN! Över halva jordeni I solen

Nu kastar jag glatt min hatt och ser på världen den är vacker
Jo det är den
Mitt land e så ljust och fint i midnattssolen
Si på göken Jo nu gol den
Gol den

Detta är inga normala visor men ganska normala här uppe

Om det är någon som är nyfiken på hur dom låter och känner igen Angelique be henne då sjunga en snutt på dom

Nu ska jag spöa Linda i kort (tror jag i varje fall )

Vi hörs och ses

Kram

Avslutning

Nu har sonen haft sin första avslutning. Fy va stor han börjar bli. Tiden går och jag står still =)
Men det är väl typiskt just när dom hade sin avslutning och vi var på hembygdsgården öppna himlen sig och det börja regna. När dom var färdiga och vi var på väg där ifrån så sluta det regna.
Men hur som så var dom jätte duktiga.

Jag måste ännu en gång berömma min käre dotter och hennes körning. Hon är jätte duktig. Hon har verkligen fattat galoppen eller kanske snarare koppling och gas och växla. Jag hoppas verkligen det går att lösa på något bra sätt nu så hon kan fortsätta. Hon ska åka hem i morgon. Det blir så tomt här då. Men förhoppningsvis kommer hon, svärsonen och mitt bonus barnbarn upp i sommar. Och då kan vi fortsätta att öva.

I kväll blir det grillning. Ska bli så gott jag har längtat. Så nu är det bara att hålla tummarna att det kan hålla uppe när det är dax att grilla.
Menyn i kväll blir följande
Grillad fläskfile, potatisgratäng, sallad och ett par olika såser
Rabarberpaj med vanilj sås och kaffe

Håll med om att det låter gott =)

Va nu rädda om varandra så hörs vi

Kramar på er

Marie



fiske o bilkörning

När vi satt och åt i dag kom vi på den smarta iden att vi skulle åka och fiska. Sagt och gjort vi packa in oss i bilen och for iväg. Linda fick den första fisken en abborre. Som sen följdes åt av fyra till. Svärmor drog upp två fina öringar och en abborre. Linda hon tycker ju så synd om fisken så hon kasta tillbaka fyra av fem. Den stackarn hade ju svalt kroken.

När vi kom tillbaka så tog jag och Linda bilen vi har lånat och gav oss iväg för att köra lite. Och som vanligt så var det ett gnäll.- Nej jag kan inte och det här kommer inte att gå. Och alla vi som har körkort (eller kör ändå) vet väl hur det var första gången vi skulle köra. Motorstopp och att man gärna ville glo på växelspaken
Linda hon lägger i ettan och rullar iväg som ingenting. Ett motorstopp fick hon  efter att jag varit elak och sagt vad hon skulle göra. Och jag ledde henne till motorstopp. För att hon skulle känna skillnaden.
Men det är synd om henne som inte kan =)

I morgon ska vi ut igen. Skam den som ger sig.

Nu ska jag gå och bjuda katterna på fisk

Va rädda om varandra

Marie


Bingo

I går var ju jag och dotra i väg till Hammerdal för att ta storkovan. Ja jag åkte ju där i fårn tomhänt men Linda den lilla filuren lyckades ta hem 2000 kr. Inte illa.
Hon var så glad så. Men det är bara det att om någon ska prata med mig nu under några dagar så får dom skrika tills mitt öra har kommit i balans igen =).

Vi passa även på att köra lite i går. Och det gick utmärkt bra. Hon körde härifrån till Lövberga och sen när vi kom tillbaka så körde hon från Lövberga och hem. Helt perfekt.. I kväll har vi lyckats hitta en bil som är manuell så då ska vi ut och prova på det också. Och jag tror att det kommer att gå jätte bra även om hon säger annat.

Nu ska ta ta och titta efter om min brasa brinner. (Tolka det som ni vill =) )


Kramisa på er

Marie

Regn

I dag har det nog regnat konstant. Inte för att jag vill klaga för det är ganska skönt faktiskt. Och det behövs verkligen

Min käre dotters katt som vi tog med upp har varit ute ända sen i går kväll. Hon har troligtvis bott under vårat hus, Men nu så har hon kommit in och fått lite mat. Och sen går hon direkt till lådan. Dumma katt hon har ju varit ute varför inte fixa sina behov då??

Käre storhäxan. Det var inte så farligt i går när vi var ute och körde bil. Jag fundera ett tag på att skicka henne till dig för det är ju snart din tur med ungar som ska övningsköra. =) Jag har ju ganska mycke vana av att sitta bredvid vid övningskörning. 3 bröder Angelique och nu Linda. Tyvärr så hade hon inte dom vita fina skorna. Jag vet inte om det är så att hon ställt undan dom tills hon får barn. Du har ju lovat att ta hand om dom om du får skorna =)

I kväll ska Linda och jag dra i väg till Hammerdal och se om vi kan ro hem stor kovan. Inte för att jag tror det men om man inte satsar så kan man inte vinna.

Nu ska jag göra lite vettigt innan vi åker

Va rädda om er

Marie

Nu har min käre dotter varit ut och kört bil

Nu har man utsatt sig för livsfara. Min stora dotter har varit ute och kört bil. Ja man är inte rädd om livet.

Nej skämt och sidor det gick jätte bra. Men hon är lite gnällig till och börja med. Men så har hon ju alltid varit
Nej det här går inte och hur ska jag få in hur man ska göra osv osv. Ett ex är att hon ville påstå att hon inte kunde gasa och bromsa utan att titta vad pedalerna sitter. Nej sa jag det behöver du inte Jo svara hon det måste jag. Rätt var det är så frågar jag henne vad gör du nu´?? Du har både gasat och bromsat utan att titta på pedalerna. (vi har automat). Jag fick till och med henne att köra ut på vår byväg. Nu ska jag bara försöka hitta en bil som är manuell.
Det som är lite kul också är att se vissa saker som hon gör helt rätt men inte tänker på det. Jag fick henne att backa och utan att tänka sig för så titta hon i alla speglar titta ut genom bakrutan samt höll koll på hur det såg ut fram för bilen. Jag tror att hon kan klara detta jätte bra bara hon börjar tro på sig själv

Vi tog ju med oss Angeliques katt hem igår. Och nu har hon träffat på våra katter så nu är hon om döpt till spott och fräs. Hon har ju varit här förrut och jag tror hon känner igen sig. Nu ska vi bara få henne att fatta hur kattluckan fungerar om hon går igenom den. Hon är ju lite tjock eller klädsamt fyllig

Nu ska jag ta och åka iväg och titta hur mina kära vänner har fått det i sitt hus dom har köpt här

Men va rädda om er

Marie

Äntligen hemma igen

Nu har vi landat hemma vid blåkulla igen. SKÖNT.

Här om dagen va jag in på blocket och fick se en som skulle sälja sin golden tik som är 10 månader. Jag svara på den och i dag ringde hon. Inte för att jag tror att det blir något för hon skulle i väg till vetrinären på onsdag och kolla upp henne. Och var det ok med henne så skulle hon ha ut henne på foder . Och hon ville ha henne inärheten av sig för hon ville ha valpar senare. Hon hade i och för sig två st tikar men det gällde samma sak för den andra också.
Men vi får väl se. Hon skulle höra av sig.

När vi kom hem här så har svärmor varit här nere och planterat blommor i en ampel som hänger utanför dörren. Mycke trevligt. Och så är det nog hon  som har varit här och klippt gräsmattan, Och tur är väl det för nu när det har slutat snöa här så växer gräset som bara den.

Min käre dotter har nog fått spatt o spader för nu är hon ute och går. Hon gör ju inge annat än motionerar nu för tiden
Men det är bra. Duktig flicka

Mitt hår blev kanon bra i går i varje fall. Så nu får man väl hålla sig till tåls till dottern kommer upp.

Nu ska jag vara social en stund för svärmor kom just nu

Kram kram


I morgon bär det av hemmåt igen

Yes i morgon ska vi åka hem. Det ska bli så skönt att komma hem igen. I och för sig så har det inte gått någon nöd på oss dessa dagar men som man säger borta bra men hemma bäst.

Vi var ju på studentfest i går och det var jätte trevligt. Fint väder god mat och för den som ville en pool att bada i.
Och jag tror att Dennis var nöjd med sin dag också.

En utav barnens kusin lyckades dricka lite för mycke i går och fick uppleva sin första riktiga fylla. I dag när vi kom dit så mådde han inte riktigt bra. Det possitiva med det hela är att jag tror han lärde sig något.

Dessa dagar vi har varit hos storhäxan och svågern var helt underbara. Vi har bara njutit. Ett stor tack till er för att vi får komma och bo i "vårat rum"

Nu ska jag få lite färg i håret Bäst att passa på när man är hos dotra

Kram på er alla

Marie

Seg segare segast

En sån dag är det i dag. Kan inte förstå varför?? Konstigt. Det blev ju bara ett par tre fyra eller nått sånt glas vin i går och ett par irish coffe. Och av det ska man bli seg en hel dag. Undra om man börjar lägga av sig eller om det är åldern eller varför inte skylla på värmen. Jo det gör vi vi skyller på värmen

Det blev grillat i går och mums va gott det var. Vi åt alla med stor aptit. Strorhäxan hade gjort någon typ av sås som inte gick av för hackor. Skulle ha kunnat bara doppat bröd i den Måste nog försöka ta reda på hur hon gjorde

Ja hon har håret kavr på skallen, Jag glömde helt bort det i går. Men det går väl fler tåg.

Just nu har vi avnjutit en lunch min käre svåger hade kokat i hop. Jätte gott va det
Och jag tror att magen blev jätte glad att få lite att arbeta med

Nu ska jag gå och se om jag kan fixa till lite kaffe

Va rädd om varandra

Kram kram

Bad i dag

Vi har varit i väg och bada idag. Ja inte vi vuxna men barnen badade. Själv så har jag väl lyckats bli lite röd på ryggen. Nu börjar det kännas som om skinnet har krympt. Men men det går väl också över.

Björn smet precis i väg och skulle åka och titta på speedway. Själv så håller jag på att laga mat. I dag blir det kyckling med citron sås. Lindas önskemål. I går satt hon och fundera på att vi skulle äta något med potatisgratäng allt för att få reta storhäxan att hon får äta Björns gratäng och inte hon, Men det får väl bli någon annan gång

ÅÅÅÅÅ i morgon bär det av till storhäxan och svågern. Och med lite tur så blir det grillat i morgon kväll. Jag längtar så till det. Det är ju så gott. mmmm

Nu ska jag gå och se om kycklingen är kvar i ugnen eller om det fått liv och flygit i väg =)

Marie

Äntligen är fönsterna klara

Phu nu är dotras fönster färdig putsade. Tur hon inte bor i en sju rummare.

På Onsdag ska vi åka vidare till storhäxan och min käre svåger. Jag undrar om jag ska hjälpa henne med hennes hår då ???
Hon hade skrivit på sin blogg om hur Carina Berg raka av sig håret och att det var tufft gjort och att hon också skulle vilja vara så modig. Jag har erbjudit mig att hjälpa henne, Men jag har i och för sig inte fått något svar på det men en sak är säker erbjudandet står kvar. Vem vet efter ett par glas vin så kanske fniss.
Eller också kanske vi ska göra det lite lättare att göra mitt andra förslag. Att vi ska försöka förstå oss på facebook

En liten hälsning till dig storhäxan från min stora dotter. Hon ska äta Björns pannbiff i dag. Och hon ska äta mycke och njuta och tänka på dig. Snällt va

Nu ska jag gå och titta hur det går för min käre man i köket

Va rädda om er

Marie


RSS 2.0