Huset tomt

Ja nu har alla åkt hem och huset känns jätte tomt. Stor häxan och min käre svåger med tre barn har ju varit här i en vecka. Och vad har hänt under denna vecka då?
Jo det börja i lördags att min svåger skulle spela på hörnet. Och klart man ska dit. Ja det var jätte kul. Förutom att jag blev fruktansvärt onykter. Som tur var skulle jag vara kvar i Ström hos mina kära vänner. Jag tyckte det var lättast då eftersom sonen och bilen var där. Men för den delen hade det nog inte spelat någon roll för mina kära vänner fick vara så snälla och köra hem mig och sonen. Jag skulle nog inte ens ha tittat på en ratt denna söndag.
Att det blev på det sättet skyller jag på Majsan och tequila =). Hon skulle inte vara på hörnet men lyckas komma dit två gånger och vad händer när vi ses? Jo det ska drickas tequila. Och det gjorde vi i stora mängder. Och där i mellan lyckas jag få i mig en del annat. Men kul va det.
Resten av veckan har varit lugn. Sonen har varit sjuk. Hostat och haft ont i halsen. Jag trodde i mitt enfald att det var vattkopporna som var på väg men inte då. Vi har inte sett en enda koppa och på tisdag är det fjorton dagar sen han träffa en som hade koppor. Det är tydligen så att han inte ska få vattkoppor.
I morgon går jag in i den jobbiga jobbar veckan. Pust. Det är lite jobbigt faktiskt att jobba 5 dagar av 7. Inte så  mycke fysisk utan mer psykiskt. Men det är tur man jobbar med en sån positiv arbetskamrat (förlåt för att jag skrev det om dig) för då blir det lite lättare.
Nu ska jag ta och göra något vettigt. Inte för att jag vet vad men men
Ja visst ja Myz har fått sin kull valpar. Det blev fyra tikar. Hon som äger henne nu ringde mig i onsdags kväll och berätta att hon valpat. Om man vill kan man gå in på bilddagbok.se och söka på veronika88 så kan man titta på dom små varelserna.

Nu så

Kram på er alla
Marie

Snö snö och åter snö

Visst är det härligt med snö. Men nu börjar jag lessna. Nu har det snöa i fler dar. Och jag tycker nog att vi har så det räcker. Men det värsta är nog inte snön utan kylan. Vi har nu legat på konstant -17 till -20 grader i fler dagar. Och alla dessa vetare säger att det inte ska snöa när det är så kallt. Pytsan. Detta gäller då inte här.
Annars är det bara bra här. Vi har klarat oss från förskylning och för att inte tala om vilken tur vi haft när det gäller vinterkräksjukan. Den har ju härjat vilt här ett tag.
Nu är det inte många dagar kvar förrän stor häxan kommer hit. Jag längtar sååååååååååå
Och snälla ni alla där ute hjälp mig hålla tummarna för att jag får semester nästa söndag. Clas ska nämligen spela på hörnet på lördag kväll. Och jag vill gå dit och parta runt lita. =) Men om jag inte får semester så visst kan jag gå dit men det blir en lugn kväll i så fall. Och det vill inte jag fniss.
Min stackars man har ont i ryggen. Mindre roligt. Han går här hemma som om han vore 90 år. Och han som har så svårt att vara still. Men förhoppningsvis ska det väl gå över snart. Det värsta är att han tycker att det ska ha gått över redan.
Nu ska jag ta och åka ner till ett par kompisars hur och kolla värmen och slå på kylen. Dom är på väg upp så det vore ju trevligt om dom inte behöver frysa ihjäl när dom kommer

Kram på er alla där ute

Marie

Här kommer det lite bilder

           




De första bilderna ser väl härliga ut. Vilket vinterlandskap. Den dan var det runt -20 grader ute. Men grabbarna banga inte för att vara ute än då.
Den undre bilden är  i från när vi var ut och åkte skoter och Arrac var här. Som ni ser så trivs han väldigt bra där han ligger. Han total vägra kliva ur. Malo var ju här med sin hund och han sprang efter skotern men inte Arrac. När vi skulle prova att ha honom springa så titta han på oss som han tänkte. Är ni helt dumma? Ska jag behöva springa när jag kan ligga så skönt i kälken och åka. Han är inte dum den hunden.

Ha det bra

Marie

RSS 2.0