Lite bilder å Myz valpar

            

Här är lite bilder på Myz valpar hon fick. Dom är nog nu snart lev klara så dom är väl så där ca 8 veckor nu.
Söta så

Kram

Så ensam

Ja gubben har åkt till Stockholm för att jobba i några dagar. Så nu är man ensam och övergiven. Ja sonen är ju hemma men inte riktigt samma sak.
Men men gubben kommer väl hem igen så tycker man herre gud va skönt det va att vara ensam i några dagar
Man är ju aldrig nöjd

Kram
Marie

Strömavbrott jo pytsan

Som jag skrev i förra inlägget så skulle vi ju ha ström avbrott i fyra timmar. Så jag ladda ju upp med ved. Och lyckas utan att  få ett nervöst samman brott få eld i vedspisen i köket. Jag är ju inte så sams med den. Och så var jag så smart att jag fixa kaffe och hällde upp på termos. Så kvart över tie tar dom strömen. Jaha vad gör man nu då? Som sagt var så har man ju en förkärlek till att villa göra saker som kräver ström. Men jag satt mig ner i soffan tog min mp3 och ett korsord och en kopp kaffe. Skönt tänkte jag. Och kände mig riktigt nöjd att jag hade fått till brasorna och koka kaffe.  Kl 11 kom strömmen tillbaka. Så med andra ord så var det ström avbrott i ca 45 min. Där fick jag för att jag hade varit så ordentlig för en gångs skull. Men det är väl bättre åt det hållet än åt det andra =)
Phu i helgen ska man jobba igen. Dom här veckorna är tunga. Men men det går.
Min son är lycklig för vi har fått låna Arrac över helgen. Hans käre matte skulle ut på galej i helgen.
På långfredan ska vi ha musik kväll här i bystugan. Clas kommer och ska spela. Hoppas det blir lika roligt som förra gången.

Nu ska jag ta och gå och titta till min mat

Kramar på er

Marie


Allt är till det normala igen

Vattenkopporna är borta, skolan har börjat igen, åter till jobbet. Allt som vanligt. Det är ganska skönt att allt är i sin ordning i gen men det är också ganska trist. Att det är skönt beror nog på trygghet. Man vet vad som väntar och vad som kommer. Det trista är nog just det. Man är aldrig riktigt nöjd =)
Tänk så man är. I dag i mellan 10,00 och 14,00 kommer dom att bryta strömen här. Och vad gör man då? Jo man planerar vad man ska göra under den tiden. Och vad tror ni att man planerar? Jo allt som man måste ha ström till. Varför gör man det? Men en sak vet jag i varje fall vad jag ska göra. Och det är att elda för glatta livet. Vi har just nu -9 grader men solen skiner så det blir nog lite varmare. Men det gäller att ha ångan uppe i huset. Och i dag hade jag sån tur så min käre make hade redan gjort en brasa så det är bara att se till att den lever.
Nehe nu ska jag ta och gå ut och hämta mer ved så jag kan hålla brasa i liv

Kram alla goa människor

Kram

Marie


Vattenkoppor Jippi

Äntligen har sonen fått vattkoppor. Jag började ju tvivla på att han skulle få det men det fick han. Han fick första koppan i fredags så han börjar gå åt andra hållet nu. Om han inte är som sin ena syster när hon hade vattkoppor. Hon hade det i 14 dagar. Dagen före hon skulle tillbaka till sin dagmamma upptäcker jag nya koppor. Jag ringde barnavårdscentralen och fråga om det var möjligt att det var nya vattkoppor. Nej sa dom det ska det inte kunna vara. Men kom hit så får vi titta på henne. Sagt och gjort vi åkte dit och dom titta på henne och konstaterar att jo det ser ut som vattkoppor. Dom till och med ringde och fråga någon om det. Dom hade aldrig varit med om att det kommer tillbaka när dom väl har torkat och det blivit skorpor. Men det vart dom varse om att så kan det bli. Hur som så tog hon en vecka till med vattkopor. Vi får väl se hur sonen tänker göra.

Nu ska jag ta och göra något vettigt av mitt lilla liv

Kram

Marie

RSS 2.0