Grattis min underbara dotter

                                       

Ett jätte stort grattis på din stora dag. Vi älskar dig

Kram
Mamma, Pappa och Kevin

Här är bilderna Stor Häxan





Nu så har jag lyckats fånga vild djuren på bild. =) Allt är bara bra här. Ja förutom att jag hitta Zebs koppel inne hos dessa små varelser i dag. Och han har inge handtag ( eller vad man kan kalla det för) kvar på sitt koppel =)
Men men det går än då

Kram på dig

Ålder eller är det åldern

Ja i dag blev man officiellt gammal. Jag har fått mina glasögon. Jag har ju ett tag tyckt att jag ser dåligt på nära håll. Så efter mycke om och men så gick jag till optikern. Och som jag trodde jag såg illa på nära håll. Så det blev ett par glasögon. Dom kom i dag. Men en sak har jag upptäckt: Fan va bokstäverna blev stora helt plötsligt. Jag ser ju vad det står när jag läser nu. Så det är nog bara att inse fakta. Jag börjar bli gammal eller rättare sagt mina ögon.

Kram på er

Marie


Allt i sin ordning igen

Ja nu har det varit påsk och vi har haft huset fullt som vanligt. Det är trevligt när det är mycke människor.
Stor häxan min käre svåger med två barn och min käre dotter har varit här. Men det blir fruktansvärt tomt och tyst när alla åker hem. Men stor häxan och min svåger kommer nog tillbaka om någon vecka. I och för sig bara över natten för dom ska fortsätta uppåt sen. För hoppningsvis får vi låna deras hundar då. Det är inte nog med att det blir tomt i huset när dom åker. Det blir även tomt i hundgården. Ingen som står och uffar på mig.
Påsken här har varit bra. Ja jag har varit förskyld som bara den. Och det skyller jag på min arbetskamrat som började och dela med sig av det i ett påsk ägg =) Tack för det påsk ägget raring =)
I torsdags var vi hela klanen här och grillade gott värre. Och i fredags var vi i bystugan. Min käre svåger var där och sjöng lite för oss. Det var hur som jätte trevligt.

Nu är det tv som gäller en stund

Kramar på er

Marie



RSS 2.0