Jag är ledsen i ena ögat

Ja det är sant. Min käre stor häxa med sambo kom inte upp i dag. Varför har jag inte fått någon klarhet i. Men det är ju skit samma när dom inte kom. SNYFT.
Vilken tur att jag inte hade talat om för Myzan att Zeb skulle komma. =)

Så nu får jag roa mig själv dessa tre dagar jag är ledig. Ledig hör ni vilket vackert ord det är. Det ska bli så skönt.
Man kanske ska göra något vettigt under dessa dagar. Men bara kanske.

Just nu sitter jag och chattar med min vän Lena. Så jag ska ta och återgå till henne nu. Men jag återkommer

Kram på er
Marie

Hej hopp nu är det lördag igen

Men inte satt jag och deppa för det heller. I morgon kommer ju stor häxan med familj. Jag längtar. Det ska bli spännande och se hur det kommer att gå för dom har med sig en hund till. En tik på 4 år (tror jag att hon var) Så nu får vi se om det blir lite drama mellan kvinnorna här om Zeb.
I dag har jag jobbat. Slit och släp. Ingen rast ingen ro bara slita bara gno. Nej riktigt så är det inte. Det är ett ganska lätt vindigt jobb jag har. När jag kom hem hade gubben min gjort mat chile con carne. Det var så goooooooooot.
Faktiskt godare än pannbiff. Så det så Linda och stor häxan. =)
Nu ska jag ta och kolla efter om kaffet är färdigt MMMMMMMM va gott det ska bli

Va rädda om varandra

Marie


Myz

                                     
  Vad gillar ni stilen på min hund?? Inte den normalaste kanske ??

              Marie

Min tårta



Här kommer bilden på min tårta som jag sa va en lastbil men sonen sa att det va ett tåg. Döm själva
Om man vill kolla in pappas tårta så finns den under juni månad

Marie

Åter om skolskjutsen

Kan ni tänka er i dag ringde han om skolskjutsen. Men inte för att ge mig något besked utan att han hade hört att jag hade lämnat ett meddelande den 18/8. Han verkar inte ha förstått vad saken gällde när han ringde. När det blev klart för honom vem jag var så fick jag meddelandet att det är fortfarande inte färdigt hur det ska bli med skolskjutsen. Bra va?? Hur som så har dom löst det tillfällingt med att vår granne som har kört skoltaxin i många år ska fortsätta att köra ett tag till. Så får vi se vad som händer sen. Så just nu känns det ganska bra för nu vet jag att under den tiden hon kör så kommer han bli hämtad här hemma och körd till skolan och hämtad på skolan och körd hem.
I går hade vi kalas för Kevin. Och då var en granne här som är insatt i detta med skolskjutsen. Och han hade hört att det skulle bli så här om ungarna blir tvugna att åka buss. Taxin kommer hit och hämtar ungarna. Kör dom till Lövberga där den får stå och vänta tills bussen kommer. Då får barnen kliva på bussen och åka med den in till Ström. Där får ungarna gå av vid en speciell hållplats och dom ungar som ska till andra skolor än den som ligger där får antingen kliva på en annan buss eller en taxi som kör dom till respektive skola. Visst låter det smidigt?? Nej

Som sagt hade vi kalas för Kevin i går. Nio ungar var här. Det gick jätte bra. Min jobba kompis dotter hade varit så snäll och gjort pizzabullar som vi bjöd på. Dom var väldigt uppskattade både bland barnen och vuxna. Sen lekte dom ett tag. Efter det så blev det fika med tårta. Ja jag gjorde en lastbilstårta fast Kevin sa att det var ett tåg. Hur som så var den också uppskattad. (det kommer kort på tårtan). Sen hade dom skattjakt. Väldigt uppskattat bland barnen.
Kevin va jätte nöjd med sin dag.
I lördags när vi var in till Ström för att handla till kalaset hämta vi en kille som är lika gammal som Kevin. Zacke heter han. Han skulle sova här till söndagen, Den ända gång han har sovit borta från mamma och pappa var i somras när han sov hos sin farmor o farfar. Och dom bor ca 10 meter i från varandra när dom bor i sina sommarbostäder.
Hur som så var dom nog beredda på att få åka och hämta honom. Men se det fick dom inte. Det gick hur bra som helst. Snacka om att ungen växte flera meter när han hade klarat det. Och vilka förvånade föräldrar han hade på söndagen. Det sista han fråga i går när han skulle åka hem var när får jag komma tillbaka och sova här igen.

Nu ska jag ta och gå och hälla upp en kopp kaffe till mig

Se efter varandra nu

Marie

fy f....n

Nu är jag riktigt jävla arg. Tror ni han ringde i går då?? Nej självklart inte. Så jag vet fortfarande inte vad som händet med skolskjutsen. Visst är det roligt. Ja skolan börjar ju på måndag så varför ska man hetsa upp sig. Onödigt det är ju bara mitt barns säkerhet inte så farligt. Det finns säkert andra saker att oroa sig för ELLER ???
Som tur är så jobbar jag på måndag så sonen ska åka med mig in, Sen är det jag som ska leta reda på karl (eller vad det nu är) TVI

Hur som så har jag och sonen varit in och handlat till hans kalas i morgon. Sen har vi hämtat en kompis till honom som ska sova här i natt. Vad har jag gjort. Nej då det går säkert bra.
Jag har just bakat en massa socker kakor för jag ska försöka göra en likadan tårta som min pappa gjorde till Kevin
Inte för att jag tror att den blir lika fin men men.
Skulle ni höra några konstiga ljud så är det nog bara jag som står på trappan och skriker på min PAPPA

Nu ska jag fortsätta med galenskaperna här hemma

Sköt om er och era nära

Marie

Varför bli förvånad

Tror ni karl ringde i dag. Han alltså som har hand om skolskjutsarna. Nej det gjorde han inte. Och av någon konstig anledning vart jag inte förvånad. Det är ju en hel vardag till innan skolan börjar. Det är ju dumt att göra saker i tid när man kan göra dom i sista minuten. Eller???

I dag har jag i varje fall arbetat. Det är så himla kul att jobba där jag jobbar. Dom är så himla mysiga och trevliga. Det bästa med allt är att det finns en massa humor i den familjen. Det gillar jag

I dag har Myz varit med mig hela dagen. Hon fick också tillfälle att träffa lill valpen. Han börjar bli riktigt kaxig nu. I dag tveka han inte på att ge sig in i leken. Myz är så söt. Hon har lärt sig att han är liten så nu när han kommer så lägger hon sig ner. Sen kan dom busa. Dom är så söta.
Men jag tror nog hon saknar sin Zeb i varjefall. Det är ju lite mer att bråka med. Hoppas han kommer snart.

Nu ska jag se vad sonen försvann någonstans

Va rädda om varandra

Marie

Lite fortsättning av gårdagens krig

Jag fick till slut tag på den som har hand om skolskjutsarna. Och kan ni tänka er dom hade tänkt göra som jag skrev i förra inlägget. Ställa av barnen i Lövberga. Men nu var det ju inte riktigt färdigt med det än. Så han skulle höra av sig på torsdag. (snabba i svängarna. Ja skolan börjar ju inte förrän på måndag). Och vet ni vad det hela berodde på ?? Jo om taxin tar betalt för att åka tillbaka till Ström då skulle ungarna kunna få åka med. Men om den inte tar betalt för den resan då skulle inte ungarna inte få åka med. JAG SKITER I KOSTNADEN. JAG BRYR MIG OM BARNENS SÄKERHET. Mig veteligen är det lag på skolplikt och att jag har rätt att bo var jag vill. Eller har jag fel?? Och när jag läser om vad det står om skolskjuts och säkehet så måste jag säga att dom pratar i mot sig här.
Hur som så tror jag nog att jag gjorde klart för honom vad jag tyckte och tänkte om den saken. Och jag sa till honom också att jag inte kommer att ge mig i första taget om denna fråga. Han lova i varjefall att höra av sig i morgon (torsdag). Och jag hoppas verkligen att han gör det för annars kan han få känna av väduren i mig.
Ja jag är ju inte en äkta vädur säger dom som kan sånt här. Men om det gäller mina barn då kommer den visst fram. Har jag hört av dom som råkat ut för det =)
Jag återkommer om det.

I går var jag och sonen i till ström stros lite. En bra sak som hände där var att det var ju super rea på en sportaffär här så jag lyckades hitta ett par jätte fina skor till sonen för 100 kr . Det kan man kalla kap

Nu ska jag ta och gå ut och ägna en stund till min hund som tycker jag är jätte tråkig som satte in henne i hundgården. Fast när jag är klar med henne tycker hon säkert att det var rätt skönt i hundgården. Jag ska nämligen försöka få bort resten av valp pälsen som sitter och dinglar på henne. Hon ser ju inte klok ut. Små tofsar som sticker fram lite här och var. Det gäller ju att se till att hon blir snygg utifall Zeb kommer snart. Eftersom hon fått en rival att tampas men =)

Men ha det och va rädd om varandra

Marie

I dag kan det bli krig

Yes det är sant. Jag ska ha tag på den som sitter och bestämmer om skolskjutsen här uppe. Jag har nämligen hört att det ska gå en taxi i från Ström ut hit och hämta ungarna för att köra ut dom till Lövberga. Där ska dom stå och vänta på bussen. Och det är ju en helt vanlig buss som vem som helst får åka med. Ja just det är väl inte problemet utan att dom ska lassa ur ungarna vid en stor väg. Det är 70 där men det är ingen som kör  70 där. Sen när sonen kommer till Ström ska han gå en bra bit för att komma till skolan. Lika dant när han ska hem från skolan.
Och det värsta av allt är att taxin som kommer ut hit för att hämta ungarna ska ju för fan tillbaka till Ström. Jag undrar vem som tar ansvaret om det händer någonting??
Hur tänker dom ??? Ja inte ska jag ge mig i första taget det ska dom bara ha jävligt klart för sig.
Jag återkommer om det.

Sen en sak till när jag ändå är på gång. Är vi föräldrar till för våra barn som slavar?? Jag har min käre son som sitter här på sin lilla rumpa och bara försöker att jag ska gå och hämta allt åt honom. Hallå där. Ja mina andra kära barn ni var lika när ni var i hans ålder. Så det så

Nu ska jag ta och göra mig färdig för avfärd till Ström och ev ett krig

Ja jag vet att jag alltid påpekar om att man ska ta vara på varandra och krama varandra för livet kan vara kort. Men när det gäller barnen då kan jag bli varulv

Men hur som krama varandra nu

Marie



Myz nya kompis

Här kommer det ett kort på Myz nya kompis. Han är bara 10 veckor så det är ju  inte mycke att leka med än. Dom träffades här om dagen och Myz ville leka. Men när hon försökte så klappa hon till honom med tassen och han for i backen. Men han växer väl till sig.

Jag sätter även in ett kort på en katt jag träffa här om dagen. Den va så härligt tecknad så jag kunde inte låta bli att ta ett kort. Jag har aldrig sett en sån teckning på en katt förut.

                              

Håll med om att han är söt                         Häftig teckning va

Marie

Uppdatering

Jag fick ett lite fint inlägg av min käre dotter att jag var tvungen att uppdatera lite nu när vi bor så långt bort i från varandra. Så här kommer det lite sen sist

Jag har inte gjort så mycke annat än att jobba. Jo visst ja i lördags var vi ju hemma hos Carole o Björn och käka. Ja dom som inte har bättre förstånd åt ju surströmming. Själv så grilla jag. Mycke gott. Sen hade Carole gjort sin goda annanaspaj och Veronika hade gjort blåbärspaj. Så utan att ljuga så åt vi så jag tror alla höll på att spricka. Men gott va det.

Kevin har börjat på sitt nya fritis. Han tycker det är jätte kul. Det ligger i samma bygnad som han ska gå i skolan så det är ju bra.

Herre gud vad min hund lossar hår just nu. Hela vår gård är full med hundhår efter att jag har borstat henne. Vi har ingen gräsmatta längre utan hundhårs matta. Men fåglarna tycker nog det är bra. Dom kommer hit och plockar upp det och använder det när dom bygger bo.
Inge ont som inte har något gott med sig.

Min käre stor häxa naturligtvis får ni bo här. Myz blir nog överlycklig om hennes pojke kommer.

Ja detta va lite uppdatering för denna gång.

Kram på er alla där ute

Marie


drama

Tänk va vissa barn råkar ut för. Ja man får ju faktiskt inte bestämma föräldrar och arvs anlag själv.
Nu undrar ni säkert vad jag pratar om , Jag pratar om en gammal arbets kamrat som fick barn i mars
Min arbetskamrat som heter Angelica är en riktig drama queen. Och det verkar som om hennes dotter ärvt hennes anlag till det. Jag var just in på hennes blogg och läste. Och känner man Angelica och läser det hon skrivit så ser man dramat framför sig. Och det lockar fram ett gott skratt hos mig. Tack för det Angelica =)

I går åkte min käre dotter hem igen. Så nu blev det så där tomt igen. Men i kväll ska vi iväg på fest.
Surströmmingsfest. Nej jag äter inte denna ruttna fisk. Så för min del blir det grillning.
Jag förstår inte att folk kan ta denna fisk i sin mun och tycka att det är såååååååååååå gott ??????
Konstigt med tanke på att om man ex har en korv ligger i kylen och man har lyckats glömt den ett tag så både luktar och smakar man tusen gånger om den är ätbar. När man har konstaterat att den är det och man börjar fixa till den så kommer tanken Nej den smaka nog lite konstigt och så åker den ner i sopptunnan. Men men det är väl tur att alla människor är olika här i vår stora värld.

Jag ska nog anmäla Myz till Os i höjdhopp.  Hon har lyckats hoppa över staketet till hundgården två gånger. Och den är 2 meter. Vi har ju sett att hon har försökt men inte fått till det. Men här om dagen när svärmor och Angelique satt och gosa med katterna fick hon nog och tog sig över, I går när vi satt och åt så stod hon utaför köksfönstret och glodde på mig precis som ska jag inte få komma in någongång??
Nu har husse spikat på lite plank uppe på så nu får vi se om hon tar sig ut i varje fall. Då blir det tak på hundgården.

Nu ska jag ta och göra något vettigt i tillvaron

Kram varandra

Marie



Jag ser ut Jippi

Det är sant. Jag ser ut genom fönsterna nu. Jag kan inte förstå att jag blivit bländad av solen. För så skitiga som dom var så borde inte solen ha lyckats tränga ingenom. Men nu så är dom rena och fina ett tag. Och konstigt nog så blev det inge regn i går. Jag bara vänta att det skulle komma när jag väl va färdig med dom. Men nej inte.

Jo jag va ut och körde lite dressyr med Myz efter fönsterna och det gick lika bra som vanligt.
Men jag må säga att jag har fått en sömntuta till hund, Hon är i varje fall morgon trött. I morse när jag klev upp så låg hon och sov. Hon titta på mig så la hon ner huvundet och fotsatte att sova. Jag stöka på i köket satte på kaffe och greja men hon bara sov. När jag varit upp i ca en timme då kom hon och sträckte på sig och gäspa. Hundar brukar ju stutsa upp så fort någon rör sig i huset.

I dag ska jag åka in till Ström och plocka upp Angelique som är på g upp. Ska bli kul. För som jag skrev förrut så blev det så tomt här när alla bara drog.

Nu till min käre storhäxa. Var har du tagit i vägen?? Du har inte bloggat på fler dagar. Du vet ju att jag blir så orolig =)
Så sätt fart nu.

Nu är det dax för att utfodra barnet i huset

Vi hörs och syns

Marie

Måndag morgon

Ja då har denna helg också passerat. Jag har jobbat i helgen så för mig har det inte varit några problem med vad jag skulle göra. Nu är jag ledig i tre dagar och dom dagarna är inte heller några problem med vad jag ska göra.
Nu snart ska mina fönster få sig en omgång. Köksfönsterna har redan fått sin del, Men inte dom andra fönsterna.
I morgon kommer min käre dotter igen. Ska bli så roligt. För det blev väldigt tomt och öde här när alla försvann.
Men jag måste säga att jag tycker det har fungerat väldigt bra med alla.

Jag har kört lite dressyr med hunden dom här dagarna och det går framåt. Hon är så duktig.
Jag är faktiskt förvånad att hon har så lätt för att lära sig. Så när jag är färdig med min fönster så ska hon få en omgång till. Jag tror att hon tycker det är roligt.

Jag kom att tänka på en sak. Nu i helgen har det varit yran i Östersund. Och så kom jag på den där killen dom skrev om i tidning för ett tag sen som våldtog cyklar i Östersund. Jag undrar om han fortfarande gör det. Och i så fall om han har fått sina drömmar uppfyllda nu i helgen när det har varit yran. Jag kan tänka mig att det finns massa cyklar ute då. Jag har inte läst eller hört om dom har fått tag på honom. Och är det så att dom fortfarande inte vet vem det är så har han säkert haft fullt upp nu. Säkert rena julafton för honom.

Konstiga människor det finns. Jag läste i tidningen om att det varit fruktansvärt mycke våldtäckter under yran. En tjej vart i stor sett bortförd mitt i bland alla andra människor och våldtagen. Och inte en människa reagerar. Vart är vår värld på väg??


Nehe nu är det dax för fönsterna. Innan det börjar regna. För det skulle inte förvåna mig mycke. Men det är klart det blir väl inge regn förrän jag är klar.


Sköt om er där ute och va rädda om varandra


Marie


Huset tomt

Ja det känns så nu när alla har åkt hem. Det blir så tomt och tyst här hemma.
Men man blir väl van med det med.

I dag åkte vi med in till ström när dom andra skulle åka hem. Jag va och köpte en doppresent till Amanda som ska döpas i morgon. Tyvärr kunde vi inte åka ner för jag jobbar.

På eftermiddagen var vi ut till ett ställe som heter Stor höjden. Det är ett par kompisar till oss som har ställe där.
Jag fick lite tips och instruktioner när det gäller Myz. Hur jag ska träna henne. Myz var så duktig. Hon är så lätt lärd.
Det är jätte kul att jobba med henne.
Nu ska vi öva på det vi fick lära oss. Sen om ca en vecka ska vi träffas igen och köra lite mer.

I morgon är det dax att jobba igen. Suck. Nej det är inte så farligt. Det är ganska kul jobb.

Nu ska jag söva min lille son så jag själv kan gå och sova sen.

God natt alla där ute och va rädda om varandra

Marie

RSS 2.0