Tårar i ögonen

Ja det har jag. Myzan har flyttat. Det är en tjej och kille i Östersund som har tagit henne på prov i 2 veckor. Men jag tror inte att hon kommer tillbaka. Dom har två hundar sen förut. En hane på 5 år och en tik på 11 månader.
Myzan blev så kär när hon fick syn på hanen. Det var bara han för henne. Hon titta inte ens på tiken. Ville först inte ens undersöka henne. När vi satt in dom i deras bil hoppa hon upp och satte sig brevid hanen och lutade huvudet i mot honom. Dom var så söta. När dom hade kommit hem så var Myz lite avvaktande mot tiken men efter en stund så var det full rulle på dom. I morse skicka jag ett mess och fråga om natten gått bra. Och det hade den. Myz hade sovit i deras säng hela natten. Men kl 7 i morse fick Myz och den andra tiken för sig att nu ska vi busa så någon sovmorron fick dom inte. Jag var in på deras bilddagbok i dag och kolla. Dom hade varit ute och dragit med Myz och hanhunden och det hade tydligen gått jätte bra.. Det bästa med allt är att hundarna är aldrig själva. När hon går i skolan har han med sig dom på jobbet. Han jobba på en bondgård där hundarna får springa fritt. Jag tycker det låter helt perfekt för henne.

I dag har jag varit jätte flitig (tycker jag i varje fall ) Jag och sonen har bakat peppar kakor, kokat knäck, gjort ischoklad och så har jag diskat och torkat ur glas skåpet i bokhyllan. Så nu skiner all kristall. =)

Nu ska jag ta sonen och uppsöka badkaret och söva honom innan det blir tv tittande

Ha det bra

Marie

Bak

I går baka jag bullar och en sort kakor. Så nu har jag börjat inför julen i varje fall. Det känns skönt. I dag ska jag ta och plocka fram lite julsaker. Det är väl bäst att kolla alla lampor. För av någon anledning brukar ju dom gå sönder under sommaren.
Min käre man fick en för tidig julklapp av sin chef i går. Vi hade beställt en halv gris. Och i går kom den. Då fråga hans chef om han ville ha den i julklapp. Och vem tackar nej till det?? Det var 32 kg. Ingen dålig julklapp tycker jag.

Jag skulle vilja passa på att säga GRATTIS till Angelica som fyller ex antal år i dag. Hoppas du får en bra dag.

Annars är allt lungt och fridfullt här. Det snöar och har så gjort i två daga. Man är väl snart insnöad. (mer än vanligt)
I dag ska sonen ha en kompis med sig hem. Det ska bli roligt för honom.

Nu ska jag ta och göra något vettigt. Inte för att jag vet vad men någonting ska man väl kunna hitta på =)

Kramar på er alla

Marie

Här är dom små juvelerna

                                 

Arrac har varit och hälsat på en liten donna i dag. Ja hon heter Donna. Dom hade jätte roligt i hop.
När vi kom hem släppte jag in Arrac till Myz i hundgården. Det gick jätte bra en stund. Men sen börja Arrac mopsa upp sig mot Myz så då blev dom lite osams men det gick över fort. Arrac vaktade en skummgummi bit han hitta i hundgården. Dom är för roliga. Nu ligger dom i varsin bur och sover så sött. Bästa sättet att få dom lugna och att dom får vila är att stoppa in dom i sina burar.
Annars går det så bra med dom där två tillsammans.

Marie

Myz har en kompis här

          

Jag har lånat hem en golden. Han heter Arrac och är ca 6 mån. Så här roligt hade dom när dom fick träffas och rasa ut i full rulle. Just nu så försöker vi att få dom att lugna ner sig. Det går si så där. När den ena har lagt sig så kommer den andra. Men dom verkar i varje fall ha kul tillsammans.

Linda: Jo Kevin är frisk och Björn är hemma igen. Det var inte meningen att Björn skulle komma hem så här fort. Men dom kunde inte göra någonting i Stockholm så dom drog hem i går natt. Men han kommer tillbaka ner igen. Han hade planerat att komma ut till er.

Kram på er

Sjukt barn och gubben har åkt till stockholm

Ja visst är det så. Det låter nästan som om det var synd om mig. Men det är det inte. Jag fick lov att vara hemme i går med sonen då han har lyckats blivit så förskyld. Men förhoppningsvis så ska det gå över tills på måndag.
Och i morse åkte gubben ner till Stockholm och ska jobba där i veckan. Förhoppningsvis så ska dom bli klara där då.
Själv så sitter jag här och tittar ut genom fönstret och ser snön falla ner. Det är så mysigt. Det börjar bli riktigt vitt ute. Så i dag blir det nog en promenad med hunden i snön. Härligt.

Linda : Björn hade gett bort skridskorna som jag sa att vi hade. Men vi hitta ett par ännu finare och bättre skridskor som Kevin fått från Moa men dom är också försmå till honom. Så Björn tog med dom ner nu.

Nu ska jag ta och försöka få på mig lite kläder

Marie

Hemma igen

Ja då var man hemma igen. Och jag ska väl inte sticka under stolen med att det är så skönt.
Vi åkte kvart över nie från Tyresö och var här kvart över sex. Så det gick riktigt bra. Det ända som är synd är att jag ännu en gång fått det bekräftat att jag inte klarar av att köra så långt själv. Jag har så ont i nacke och axlar. Ändå har vi stannat fler gånger för att sträcka på oss och för att jag ska få slappna av lite. Men det verkar inte hjälpa. Synd

I helgen har vi varit hos Linda, Mathias och Nicho. Och i fredags var Carro över. Vi drack lite vin och spela nya TP som vi köpt åt Linda i födelsedagspresent. Mycke roligt

När jag anlände hem hade maken gjort jätte god mat. Det var kött, strips och sås. Det var mums =)

Jag tror sonen har längtat efter sin farmor. Han gick upp till henne fast det är mörkt ute. Han är ju så mörkrädd annars. Men det verkar som om längtan efter farmor tog överhand,

Nu ska jag ta och se till att han kommer hem. I morgon är det uppstigning tidigt för det är ju skola igen

Kram på er

Marie

RSS 2.0