Fy vad jag är dålig på att blogga

Ja jag har blivit jätte dålig på att blogga. Det kanske är som min ena dotter säger. Det händer inte så mycke här så det finns inte så mycka att skriva om.
Men hur som så var vi faktiskt på kalas i går. Vi var hos min käre arbetskamrat som fyllde xx antal år. Och roligt var det. Men så mycke folk det kom. Jag trodde inte att det fanns så mycke folk i denna lilla by. Men det gjorde det tydligen. Vi var även på hörnet ett stund. Det är säkert fler år sen jag var där en kväll.

I går på dagen var Malo och barnen ut till oss. Vi var ute och åkte skoter en sväng till sågbacke för att grilla lite. När vi kom hem fick Moa prova att köra lite skoter. Ja kan säga så mycke i varje fall Hon grät inte =)

Jag har haft Arrac hemma i helgen. Han var givetvis också med ute och åkte skoter. Jag ska sätta in lite kort på honom när han ligger så nöjd i kälken. Men vilke hund det är. Han bara total vägrar kliva ur kälken när man har stannat. Han ska bara åka mer.

Nu ska jag ta och vara lite social en stund. Jag tror inte jag har varit det så jätte mycke i dag av någon konstig anledning =)

Kram på er

Bra början på detta år

Ja vilken början. För att ta det från början så börjar det redan på nyårsdagen. Min ena svärson är på väg upp hit. När kl börjar närma sig 23.30 så skickar jag ett mess och frågar var han är och om han ville ha något när han kom fram. Då ringer han och talar om att han har krockat med en älg. Bilen fungerar men fram rutan är trasig. Så han tar sig till Hammerdal. Jag och Angelique åker dit och hämtar honom. Dagen efter sitter vi och resonerar hur vi ska lösa det på bästa sätt för att få dit en ny ruta. Han måste vara i Stockholm på måndag och jobba. Då kommer vi på den smarta lösningen att vi känner ju en som jobbar på en glas firma här i Ström. Björn ringer till honom och frågar om han vill hjälpa oss att få in rutan i bilen. Inga problem säger han. Nu var det bara frågan om hur vi ska få hit rutan. Rutan fanns i Sundsvall. Vi sätter oss i vår bil och åker ner till Sundsvall. Väl där så krockar vi. Vi blir på körda av en annan bil. Ja detta är faktiskt sant. Men som tur är så gör ingen illa sig. Våran bil blir sne. Vi får inte upp bakluckan och kofångaren hänger osv. Vi kunde i varje fall köra hem med bilen.  Men den andra bilen fick ta bärgare där i från. Så en sak är säker VOLVO vilken jävla bra bil. Det andra var en Toyota.
Så nu kan det bara bli bättre

Nu ska jag se om min käre man vill ha hjälp med maten

Kram på er

Marie

2009

Ja då har vi gått in i ett nytt år. Undra vad det har att ge oss??
Här i blåkulla var det lungt och skönt. Vi skulle fira nyår tillsammans med dom som är hos svärmor. Men några av dom hade ont i magen och hade tillbringat större delen av dagen på toa. Så dom fick inte komma hit.
Men i stället kom Carole, Björn, Veronika, Magnus och Niklas och skåla in nya året med oss.
Så du käre stor häxan vi slapp alla galna jämtar i går. Puh Jag var faktiskt lite orolig ett tag att dom skulle dyka upp. Inte för att det gör så mycke men man vet ju aldrig hur många dom är. Eller vad säger du käre svägerska.
Vad gjorde vi i går då? Jo vi åt gott. Det vart grillat som vanligt. Sen spela vi tp. Vid tjugo i tolv gick vi ut för att rigga raketerna och invänta tolv slaget.
När det var dax att fyra av raketerna vart vi underhållna av Mathias. Rätt var det är så ser vi honom springa som en galning här ute på vägen skrikandes Jag har en raktet i arselet. Och vad ser vi`? Jo Mathias som springer och en raket som följer efter honom. Det såg faktiskt riktigt roligt ut. För raketer var efter honom hur han än försökte gira bort från den. Jag vet inte om han tyckte det var så roligt men vi andra gjorde det i varje fall.
Sen vart det väl det tradionella orden God natt. Det var så att för några år sen så sa min svärfar det till min svärmor.
Vi stod här ute då också och alla skålade in nya året. Då går min svärfar fram till svärmor och lägger armen runt henne och ser henne djupt in i ögonen och säger God natt Det var lite fel han skulle säga gott nytt år. Men svärmor var inte sen att kontra. Hon tittar på honom och säger Jag ska inte gå och lägga mig än. Sen dess har det varit ett givet uttryck här.

Stor häxan; Jag har hört  rycktas om att ni kommer vecka åtta. Jag håller verkligen tummarna för det. För nu saknar jag er massor.

Nu ska jag gå och kolla in maten.

Så god fortsättning på er alla där ute

Marie


RSS 2.0