Stockholm

I tisdags anlände jag och sonen till Angelique. Och i går var jag till mitt gamla jobb och åt lunch med chefen. Mycket trevligt. Och jätte kul att träffa mina gamla arbetskamrater. Ja dom som jobbar kvar. Jag saknar verkligen det där ställe. Tänk om dom kunde ta med sig huset och flytt upp det till mig. Då skulle jag söka jobb där. =) Han gifte sig för ett tag sen och visa lite kort i från bröloppet och deras smekmånad som var Bali. Det såg inte så skönt ut där. Fast jag skulle inte ha så mycke i mot att åka dit. Bara för att.=)

För min käre man har det gått sämre för. Han åkte ju och köpte ny växellåda till bilen. Sen körde jag honom till E-tuna. Att sätta i lådan gick jätte bra. Då börja allt annat. När han väl hade fått ordning på allt det så skulle han försöka registrera bilen. Men det var inte det lättaste när man inte har reg beviset med sig. Där står det tydligen något nr man ska använda. Man kan också gå in på nätet och få veta det. Men då måste man ha e-leg. Så min käre make kastar sig in till stan (men olaglig bil) för att hämta ett e-leg på banken. Då stannar bilen. Alltså fick han också erfara felet som jag har sagt länge att det är. Så nu har han lyckats få tillbaka bilen till min svåger och så ska dom se om dom hittar felet. Med lite tur kan vi göra sällskap hem på söndag =)

Nu ska jag ta och leta mig fram till min bror och hans käre fru. Med lite tur kan man få middag

Vi hörs och syns.

Kram på er

Nu är vi långt borta

Nej då så långt är det inte. Men det är ju en bit i varje fall. Just nu är vi hos min mamma men ska åka vidare i dag.
Jag och sonen åkter ner i söndags. Och då gjorde jag en fruktansvärd upptäckt. Jag klarar inte av att köra så långt själv. Jag hade så ont i axlar och nacke när jag kom fram och hela dagen i går. Men nu börjar det ge sig. Men jag ska ju hem också.
Min käre man blev kvar här nere i ett par dagar i varje fall. Så det kanske löna sig att gnälla =)
Hur som så är han kvar för att han ska åka till uppsala för att köpa en växellåda till bilen vi har står i E-tuna. Och så ska jag köra dit honom senare i dag. Sen drar jag kosan vidare till Stockholm för att umgås med mina döttrar
Jo Linda jag kommer på onsdag. Och vi gör som du och Angelique hade bestämt. Inte vill vi bara ha dig för att kunna ha någon att ändra våra planer med. Sen skulle jag hälsa från Björn att han kommer snart ner igen och då ville han att ni skulle träffas och ev gå ut och äta. Bara ni två.

Nu ska jag vara social med min mamma

Ha det

Marie

Less less less less

Ja det är vad jag är just nu. Jag är så jävla less på allting. Jag vet inte varför jag känner så men det gör jag.
Det kanske beror på att ingenting går som jag vill just nu. På söndag ska jag och sonen åka ner till Stockholm. Det är väl kul i och för sig men jag trodde att min käre man skulle va kvar där då. Men så blir inte fallet. Han åker hem på söndag så vi kanske ses efter vägen. Jag hade sett i fram i mot att ev hitta på något med honom där nere. Kanske hade kunnat bara gått ut och ätit en härlig middag. Men men man kan väl inte få allt här i livet.
Sen är det den här årstiden. Ex här om morgonen var det så halt när jag skulle in till jobbet. Och med en bil som det känns som om man får sladd för ingenting är det inte roligt att köra. Jag fick köra i 50 km från Lövberga in till Ström. Det är jobbigt. Men jag har ju ändå tur som har en granne som är snällare än snällast. Han tog min bil till jobbet i går för att se om det var något fel på den. Och tur i oturen så var det inte det. Alltid något possitivt.
Men gud vad jag gnäller i detta inlägg.
Hur som så ska jag och sonen ner till ett par kompisar i kväll och äta middag. Det ska bli trevligt.
Sen börjar det faktiskt gå bättre och bättre med hunden och katterna. Det är också kul.
Nu på morgonen så ville Svante komma in. Så jag höll i Myz och öppna dörren. Svante titta på henne och fräste till sen gick han bara förbi henne och fram till hennes matskål för att kolla om det fanns något ätbart. Och Myz bara titta på honom utan att försöka göra några utfall. Hon är ju inte arg eller elak på katterna. Hon vill ju bara leka. Men dom har inte riktigt samma åsikt om den saken. =)
Så förhoppningsvis ska det börja kunna gå bra med dom. Jag tror att det kommer att göra det om Myz får träffa Nea lite mer. Hon är ju inte så rädd för hunden. Utan när Myz blir för närgången så talar hon om att nu är det bra. Och då fattar ju Myz det och backar.

Här om dagen lyckades jag väll bra igen. Ja jag har inte kört i diket med fyrhjulingen. Där i mot så höll jag på att spetsa mig på en grind. Ja man är ju klumpig så det förslår.
Jag skulle stänga igen ett skåp som sitter på väggen upp till övervåningen. Och så satt en katt i trappen. Därför ville jag inte öppna grinden. Så jag tar helt enkelt och kliver över den. När jag ska gå tillbaka så missar jag ett trappsteg. Där av att jag mer eller mindre blir hängande över grinden. För att komma den så får jag dra det bene som sitter på grinden.  Så jag fick lite härliga skrapsår bak på benet. Och jag vill ju inte överdriva när jag säger att det sved. Men det gjorde det.

Nu ska jag ta och göra något vettigt som att börja packa tills på söndag

Krama varandra

Kram

Myz som myser med Kevin

Här om kvällen när Kevin hade somnat så tyckte Myz att det där såg ju skönt ut så där vill jag också ligga =)

 Visst ser det lite skönt ur

Husse har gjort en liten kärra till Myz som hon kan dra. I början va det jätte läskit men nu så går hon så fint och tycker att det är jätte roligt att dra den.

 Hon ser lite stolt ut

Jag återkommer lite senare och bloggar lite mer om vad som hänt under denna vecka

På återseende

Kram

Nu är det dax att skriva

Fick ett fint lite meddelande på msn av min dotter att jag var dålig på att blogga. Så jag får väl försöka skriva lite då =)
Jag kan ju börja med att berätta om när jag var ute och cykla med Myz. Det gick faktiskt kanska bra. Vi cykla upp för backen och hon drog bra. När vi åkte ner för backen var det bara att ligga på bromsen. Sen kom Kevin ut och tog sin fyrhjuling och körde före oss och då gick det helt perfekt att ha henne att dra. Jäklar vad hon sprang. Sen fick jag för mig att jag skulle låna fyrhjulingen och åka på den så hon skulle få springa ordentligt. Så jag bad Kevin att köra ut den på vägen så bar det i väg. Det gick jätte bra. Men när vi var på väg hem så fick Myz något ryck att hon skulle springa framför mig och det gick lite sämre. Så jag fick henne att komma på rätt sida igen så fortsatte vi. Efter en stund fick hon ett sånt ryck igen och jag fick hjärnsläpp och kom inte på att bromsen sitter vid foten. Så jag lyckades väl gasa till lite och med henne springande på fel sida om mig så bar det ner i diket. Där vicka fyrhjulingen och jag landa på rygg i diket. När jag tittar upp står Myz och tittar på mig som varför ligger du där. Då var hon billig.
Ja det var ju bara upp igen och få upp fyrhjulingen på vägen (det är tur att den är liten) Och så skulle jag starta den men det gick inte. Jag kunde bara vrida nyckeln till ett visst läge sen var det stopp. Fan också tänkte jag nu är det bara att släpa ner den. Och det var lättare sagt än gjort med en hund som tyckte det var jätte kul att springa runt och försökte få mig att busa. När jag kommit en bit kommer Björn och Kevin med bilen. Björn var i duschen när jag åkte så när han kom ut undra han var jag var. Kevin tala då om att jag hade tagit fyrhjulingen men han tyckte att jag hade varit borta länge . När dom stannar så talar jag om att det inte gick att starta den igen och att jag inte kunde vrida fullt ut på nyckeln. Björn kommer ur bilen och jag visar. Då tittar han på mig med en konstig blick och säger vet du inte hur man startar den här. Jo säger jag man vrider väl bara på nyckeln. Men så enkelt var det inte. Man ska inte kunna vrida nyckeln längre för sen ska man visst trycka på en knapp. Och när jag gjorde det starta den så fint så fint.
Ja jag säger då det teknikens under.

Hur som så har jag roat lite folk när jag har berättat om min lilla färd med hund och fyrhjuling,

Nu ska jag ta och gå och sätta mig i soffan och slappa en stund. Jag mår inte så där jätte bra i dag. Jag hade feber och lite ont i halsen i morse. Så i dag har det varit en lat dag och det tänker jag fortsätta med.

Angelique jag väntar på fortsättningen av Gror. Den måste komma snart.
Linda jag har stickat klart benvärmarna till lill tjejen och fuskpolon till Nicho Jag skickar det på torsdag med det andra som också är färdigt.
Storhäxan Hoppas verkligen att ni har haft det bra på er kryssning.
Camilla Jag hoppas du njuter av ledigheten och att du kan göra något och inte blir som mig. Soffliggande. Och att du håller reda på Arrac nu när jag inte är med =)
Angelica S Ett jätte stor grattis till nya jobbet. Det där kommer du att klara av utan problem. Det vet jag.
Leka Jag brukar va in och läsa din blogg och jag lovar att bättra mig med inlägg. Snäll du kan du tala om för din mamma att jag har samma telefon nr som jag har haft de sista 10 åren

Nu ska jag gå till soffan

Va rädda om varandra

Kram




jag säger då det

Vet ni jag tycker synd om mig själv i bland. Som har en sån arbetskamrat som jag har. Jag skrev ju i ett inlägg för ett tag sen när hon glömde sin väska i bilen. I går lyckades hon åter igen. Fast den här gången var det ett snäpp värre.
När vi skulle åka i väg sista gången till vår tant så smet deras hund med mig ut. Då säger Camilla till mig att säg åt Marielle att jag tar med mig Arrac så får han en liten promenad. Sagt och gjort vi lassar in hunden i buren och åker i väg. När vi är klara och jag släpper av henne där jag brukar släppa av henne så säger hon "ha en trevlig ledighet så ses vi på lördag" Det samma svarar jag henne och vi säger hej då. Så sitter jag där i bilen och väntar på att hon ska lassa ur hunden. Men jag tycker det börjar ta lite lång tid innan hon öppnar bakluckan. Så jag vänder mig om för att se vad hon gör. Och vad ser jag? Jo där går Camilla i väg hemmåt. Så jag öppnar dörren och skriker till henne HUNDEN DÅ!! Hon hade lyckas glömma bort stackars Arrac som satt i buren och titta efter henne. Håll med mig om att det är lite synd om mig =)

Som sagt i dag har jag varit ledig. Så i morse när jag hade skickat i väg Kevin med taxin gick jag in och satte på Myz drag selen. Vi köpte ett här om dagen. Så försökte jag spänna fast en liten kärra som Björn har gjort till Kevin men det funka inge bra. Så vi får se när hussen kommer hem i dag om han kan fixa till den.
Jag var till djurkliniken med Myz i måndags. Hon skulle ha en spruta. Och där fick jag massa beröm för henne. Att hon var jätte fin hade bra med muskler och lagom fyllig. Det var ju kul att höra. Hon som gav henne sprutan hade 10 huskyn själv hemma.

I dag har jag faktiskt gjort kubb. Och det vart kubb i stora format.. Jag har nog bakat kubb för hur länge sen som helst. Så detta vart ett försök. Smaken vart helt ok men jag hade nog kunnat fått ut dubbelt så många. Men men ingen ska komma och säga att dom inte får rejäla bullar här =)

Nu ska jag ta och fortsätta med min mat tills gubben kommer hem.

Sköt om er och ha det jätte bra

Marie

Clas

ETT JÄTTE STORT GRATTIS TILL VÅR KÄRE BROR, SVÅGER OCH FARBROR SOM FYLLER HELA 35 ÅR I DAG
Hitta lite söta bilder på honom

      

Jag vet inte riktigt vad man ska säga om dessa. Jag trodde det skulle bli bättre för varje år men men. Det kanske är så att det är bättre. =)

Många kramar på dig Clas

Vi i blåkulla


Vi ser det snöar

Helt sant. Det snöar här i dag. Kevin stod vid fönstret och skrek till mig mamma kom det snöar. Jag gick och titta och han visa mig en fläck på gräsmattan. Nej sa jag det är nog bara frost. Men när vi kom ut i köket och titta på en skoter som står där så ser vi att det är snö på dynan. Och nu ser man att det är snö som kommer ner.

I dag skulle min svärfar ha fyllt 69 år. Jag tänker på dig.

Nu ska jag ta och göra mig klar för vi ska ju åka ner till Östersund och se om vi kan handla lite

Ha det bra

Kram

Hej och hå

Jaha nu har mina tre dagar ledig gått. Vad tar tiden i vägen?? Vad har jag gjort då? Ingenting faktiskt
Inge roligt i varje fall bara det vanliga. Dammsugit, tvättat, varit ute och gått och kört dressyr med Myz. Ja som sagt det vanliga.
Hur jag mår ? Jo tack jag mår bara bra. Inga större krämpor att nämna.
Ja stor häxan det var lite uppdatering. =)

På lördag ska vi faktiskt åka ner till Östersund och handla. Det är ju som rena julafton när man åker dit. Många affärer, mycke folk. Ja det låter det va. Men bor man här uppe och ser Ström nästan varje dag så är det en upplevelse att åka ner till Östersund. För vad har vi här Jo Simonssons (ica affär med cafe), Helens kläder (där det nästan kostar att gå in) Konsum (ren odlad mat affär) Ja det är väl i stor sett det hela. Jo det finns ju också några små affärer men det är inga som man direkt besöker bara så där. Då ska man vara inne för att ha något där.

Tack min käre dotter för uppdateringen av vecka 44. Om jag kommer till dig på onsdagen när du är ledig, Vad sägs om det??

Om ni som är här och gluttar vill läsa något roligt så gå in på angeliques blogg. Och läs hennes lilla berättelse. Kom ihåg att skrolla neråt så ni kommer till början. Den är verkligen rolig

Nu ska jag föröka söva min lille son.

Ha det bra där ute

Marie

RSS 2.0